Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΜία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό και ένα μήνα μετά την νόσηση από covid-19 οι οδηγίες για υποψήφιους αιμοδότες

Μια ακόμα αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουλίου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σητείας με ιδιαίτερα αυστηρά πρωτόκολλα αυτή τη φορά λόγο και του εμβολιασμού. Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει αυτό να έχει γίνει τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την ημέρα της αιμοδοσίας ενώ για αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για όσους έχουν νοσήσει από τον covid-19 θα πρέπει να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα μέχρι την ημέρα της...
Stavroula14. July 2021

Μια ακόμα αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουλίου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σητείας με ιδιαίτερα αυστηρά πρωτόκολλα αυτή τη φορά λόγο και του εμβολιασμού.

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει αυτό να έχει γίνει τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την ημέρα της αιμοδοσίας ενώ για αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Για όσους έχουν νοσήσει από τον covid-19 θα πρέπει να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα μέχρι την ημέρα της αιμοδοσίας.

Στην διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα ενδεικνιώμενα μέτρα προφύλαξης και μη διασποράς του covid-19.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456