Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΣτον αέρα η ταινία μικρού μήκους του Γωπάρκου Σητείας που θα συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό της Κορέας

Στον αέρα είναι πλέον η ταινίας μικρού μήκους την οποία σκηνοθετεί ο Νάσος Ζαγκότης και θα συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους για Γεωπάρκα, που θα  πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά (μετά από πολλές αναβολές λόγω covid-19) το Δεκέμβριο στην Κορέα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Γεωπάρκων. Ο σκηνοθέτης της ταινίας κ Νάσος Ζαγκότης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχε δηλώσει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ: “Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο να έχει μια άρτια αισθητική...
Stavroula18. July 2021

Στον αέρα είναι πλέον η ταινίας μικρού μήκους την οποία σκηνοθετεί ο Νάσος Ζαγκότης και θα συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους για Γεωπάρκα, που θα  πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά (μετά από πολλές αναβολές λόγω covid-19) το Δεκέμβριο στην Κορέα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Γεωπάρκων.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας κ Νάσος Ζαγκότης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχε δηλώσει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ:

“Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο να έχει μια άρτια αισθητική και να μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον αυτού που θα θέλει να γνωρίσει αυτόν τον τόπο αλλά και να ενεργοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής να διαφυλάξουν την ακεραιότητα του Γεωπάρκου. Το Γεωπάρκο Σητείας είναι πάρα πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο το φυσικό περιβάλλον αλλά είναι και αυτό που δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Παίζουμε πολύ μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του και έχουμε ευθύνη αυτό το περιβάλλον να το αξιοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο θελκτικό και για τους ξένους αλλά και για εμάς τους ίδιους”.

Επίσης ο κ Βαγγέλης Περάκης, Συντονιστής του Γεωπάρκου Σητείας είχε μιλήσει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το σκεπτικό του εγχειρήματος.

“Στα γυρίσματα της ταινίας δεν εστιάσαμε μόνο στα πολυδιαφημισμένα σημεία της επαρχίας μας αλλά και στο εξαιρετικό τοπίο, τον πολιτισμό και τους ίδιους τους ανθρώπους της ενδοχώρας. Εξάλλου γι αυτό και ο στόχος μας για τα επόμενα δυο χρόνια είναι να συμπεριληφθούν στο Γεωπάρκο και τα υπόλοιπα σημεία του δήμου που σήμερα δεν είναι”.

Η δημιουργία της ταινίας είναι μια πρωτοβουλία του ΔΟΚΑΣ η οποία υλοποιήθηκε με την στήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας  αλλά και πολλών εθελοντών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456