Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΝοσοκομείο, ΕΦΚΑ, Μηχανολογικό, κ.α. “Δεν θα επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου μας”

Όπως δείχνουν τα πράγματα συνεχόμενος θα πρέπει να είναι ο αγώνας να κρατηθεί το Λασίθι σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο παροχής  υπηρεσιών προς τους πολίτες του. Ένας από τους πιο δύσκολους νομούς της επικράτειας γεωμορφολογικά θα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει την αναγκαιότητα παρουσίας των υπηρεσιών σε όλο το εύρος του προκειμένου ο πολίτης και του πιο απομακρυσμένου σημείου να μπορεί να εξυπηρετηθεί. Για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στο σημείο να αγωνιούμε για την διατήρηση δομών αναγκαίων...
Stavroula19. July 2021

Όπως δείχνουν τα πράγματα συνεχόμενος θα πρέπει να είναι ο αγώνας να κρατηθεί το Λασίθι σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο παροχής  υπηρεσιών προς τους πολίτες του.

Ένας από τους πιο δύσκολους νομούς της επικράτειας γεωμορφολογικά θα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει την αναγκαιότητα παρουσίας των υπηρεσιών σε όλο το εύρος του προκειμένου ο πολίτης και του πιο απομακρυσμένου σημείου να μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στο σημείο να αγωνιούμε για την διατήρηση δομών αναγκαίων σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Νοσοκομείο, ΕΦΚΑ, Μηχανολογικό κ.α. βρίσκονται στην ατζέντα της κεντρικής διοίκησης, προς υποβάθμιση,  η οποία βλέπει μόνο οικονομοτεχνικά στοιχεία.

Στο Δήμο Σητείας βρέθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Γουλιδάκης σε μια σειρά επαφών και για το Νοσοκομείο Σητείας αλλά και για τις επικείμενες εξελίξεις των υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ.

Αντιπροσωπεία του ΕΦΚΑ Σητείας, σε επίσκεψη του σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας, εξέφρασε την ανησυχία του για τις τελευταίες εξελίξεις παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ Γουλιδάκη, του περιφερειακού συμβούλου κ Τσιφετάκη, του εντεταλμένου σύμβουλου για την τουριστική προβολή του Λασιθίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης αλλά και του Δημάρχου Σητείας, βρίσκοντας συμπαραστάτες στον αγώνα τους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456