Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμόςΌλα έτοιμα για τη βραδινή Βαρκαρόλα στο λιμάνι της Σητείας

Όλα έτοιμα για τη βραδινή Βαρκαρόλα στο λιμάνι της Σητείας μια εκδήλωση που θα δώσει άλλη νότα στην πόλη. Το συγκρότημα Πριγκηπέσσα, θα βρεθεί εν πλω στη μαρίνα της πόλης (Ρακάδικα) για μια δεύτερη συναυλία στην πόλη μας,  δίνοντας μια πρωτότυπη μουσική νότα στο Σαββατόβραδο στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος. “Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον covid-19 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το βράδυ πολύ καλή μουσική από το συγκρότημα Πριγκηπέσσα...
Stavroula24. July 2021

Όλα έτοιμα για τη βραδινή Βαρκαρόλα στο λιμάνι της Σητείας μια εκδήλωση που θα δώσει άλλη νότα στην πόλη.

Το συγκρότημα Πριγκηπέσσα, θα βρεθεί εν πλω στη μαρίνα της πόλης (Ρακάδικα) για μια δεύτερη συναυλία στην πόλη μας,  δίνοντας μια πρωτότυπη μουσική νότα στο Σαββατόβραδο στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Στέγης Βιτσέντζος Κορνάρος.

“Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον covid-19 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το βράδυ πολύ καλή μουσική από το συγκρότημα Πριγκηπέσσα δίνοντας μια ευκαιρία και σε αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην πρώτη βραδιά στην Καζάρμα” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Νάσος Ζαγκότης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456