Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΝαυτικός Όμιλος Σητείας: Σχεδιάζοντας το μέλλον

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας το Σάββατο το πρωί προκάλεσε συνάντηση με τους γονείς των παιδιών που είναι μέλη του, προκειμένου να υπάρξει ένας από κοινού σχεδιασμός για το μέλλον. Οι απόψεις και προτάσεις των γονιών θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του ομίλου, για τον όσο το δυνατό αρτιότερο και αποτελεσματικότερο σχεδιασμό. Ο πρόεδρος του ομίλου κ Νάσος Ζαγκότης αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που έγινε με την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο Δ.Σ.,...
Stavroula25. July 2021

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας το Σάββατο το πρωί προκάλεσε συνάντηση με τους γονείς των παιδιών που είναι μέλη του, προκειμένου να υπάρξει ένας από κοινού σχεδιασμός για το μέλλον.

Οι απόψεις και προτάσεις των γονιών θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του ομίλου, για τον όσο το δυνατό αρτιότερο και αποτελεσματικότερο σχεδιασμό.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ Νάσος Ζαγκότης αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που έγινε με την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο Δ.Σ., τους στόχους και τον σημαντικό ρόλο που θα παίξει, για τη συνέχεια, η αγαστή συνεργασία διοίκησης, προπονητών και γονιών.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456