Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔιευρύνεται η συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Σητείας και “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Στο γραφείο του δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης την κα Μπομποδάκη Χρύσα, συντονίστρια του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην Κρήτη και τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Λεμονή συνεργάτη του Οργανισμού, προκειμένου να διευρυνθεί η ήδη υπάρχουσα συνεργασία του Δήμου Σητείας με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Στην κατεύθυνση αυτή θα υπογραφεί διαδικτυακά στις 3 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και...
Stavroula26. July 2021

Στο γραφείο του δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης την κα Μπομποδάκη Χρύσα, συντονίστρια του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην Κρήτη και τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Λεμονή συνεργάτη του Οργανισμού, προκειμένου να διευρυνθεί η ήδη υπάρχουσα συνεργασία του Δήμου Σητείας με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Στην κατεύθυνση αυτή θα υπογραφεί διαδικτυακά στις 3 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και στον πρόεδρο του “Χαμόγελου του παιδιού” κ Κώστας Γιαννόπουλος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456