Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονSOS εκπέμπει η ΔΕΥΑΣ για την αλόγιστη κατανάλωση νερού

Λόγω αυξημένων καταναλώσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες για την ορθολογική χρήση του νερού ώστε να μην προκύψει έλλειψη με συνέπεια την διακοπή της υδροδότησης στην πόλη και την ταλαιπωρία των καταναλωτών. Συγκεκριμένα: α) Μην αφήνετε τις βρύσες ανοιχτές μέχρι το τέρμα εφόσον μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με μικρότερη ροή νερού. β) Μην αφήνετε βρύσες ανοιχτές όταν σαπουνίζετε πιάτα, πλένετε δόντια κ.λ.π. γ) Χρησιμοποιείτε τα πλυντήρια (ρούχων και πιάτων) μόνο όταν...
Stavroula4. August 2021
water

Λόγω αυξημένων καταναλώσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες για την ορθολογική χρήση του νερού ώστε να μην προκύψει έλλειψη με συνέπεια την διακοπή της υδροδότησης στην πόλη και την ταλαιπωρία των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα: α) Μην αφήνετε τις βρύσες ανοιχτές μέχρι το τέρμα εφόσον μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με μικρότερη ροή νερού.

β) Μην αφήνετε βρύσες ανοιχτές όταν σαπουνίζετε πιάτα, πλένετε δόντια κ.λ.π.

γ) Χρησιμοποιείτε τα πλυντήρια (ρούχων και πιάτων) μόνο όταν είναι γεμάτα.

δ) Μην σπαταλάτε νερό για κατάβρεγμα αυλών, δρόμων, πεζοδρομίων κ.λ.π.

ε) Μην αφήνετε τα παιδιά να σπαταλούν νερό παίζοντας με ανοιχτές βρύσες.

στ) Ιδιαίτερη προσοχή εφιστούμε στην χρήση των ντους στην παραλία (δεν πηγαίνουμε στο ντους μετά από κάθε βουτιά στην θάλασσα, δεν αφήνουμε το νερό να τρέχει άσκοπα παρά μόνο για όσο χρόνο αρκεί να ξεπλυθούμε, δεν αφήνουμε τα παιδιά χωρίς επιτήρηση και κυρίως δεν τα αφήνουμε να παίζουν με το νερό κάτω από τα ντους).

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας στο πρόβλημα και την προσοχή σας για την αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών από την έλλειψη νερού.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ  Δ.Ε.Υ.Α.Σ

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456