Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠέρα από τα όρια της η ΔΕΥΑΣ. Η υπερκατανάλωση οδηγεί σε αδιέξοδο

Ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια είναι αυτό που διανύουμε για το προσωπικό αλλά και για το αγαθό που διαχειρίζεται η ΔΕΥΑΣ. Η υπερκατανάλωση η οποία έχει ξεπεράσει κατά πολύ κάθε προηγούμενο είναι αυτή που έχει φέρει στα όρια της την Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας. Η αλόγιστη κατανάλωση νερού ύδρευση για οποιαδήποτε χρήση – πλύσιμο μπαλκονιών, πότισμα κήπων, πλύσιμο αυτοκινήτων κ.α.- αναγκάζει την επιχείρηση στην υπερφόρτωση του δικτύου με μεγαλύτερες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα αυτό...
Stavroula5. August 2021

Ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια είναι αυτό που διανύουμε για το προσωπικό αλλά και για το αγαθό που διαχειρίζεται η ΔΕΥΑΣ.

Η υπερκατανάλωση η οποία έχει ξεπεράσει κατά πολύ κάθε προηγούμενο είναι αυτή που έχει φέρει στα όρια της την Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας.

Η αλόγιστη κατανάλωση νερού ύδρευση για οποιαδήποτε χρήση – πλύσιμο μπαλκονιών, πότισμα κήπων, πλύσιμο αυτοκινήτων κ.α.- αναγκάζει την επιχείρηση στην υπερφόρτωση του δικτύου με μεγαλύτερες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα αυτό να είναι αδύνατο να αντέξει, λόγω παλαιότητας, και οι ζημιές να είναι η καθημερινότητα του ελάχιστου πλέον τεχνικού προσωπικού.

Μόνη λύση αυτή τη στιγμή η συνετή αντιμετώπιση, από πλευράς δημοτών, της κατάστασης ενώ η άμεση επάνδρωση της επιχείρησης με τεχνικό προσωπικό κρίνεται επείγουσα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης και ο Γενικός Διευθυντής κ Σταύρος Ψωμαδάκης με δηλώσεις τους στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ περιέγραψαν την κατάσταση που διανύει η επιχείρηση αυτήν την περίοδο και έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο δημότης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456