Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΘοδωρής Πατεράκης: “Η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί ισοπεδωτικά και κάνει αυτό που δεν τόλμησε κάνεις μέχρι σήμερα”

Με δυναμικό παρών στην αίθουσα του κινηματογράφου REX στον Άγιο Νικόλαο οι εργαζόμενοι ΕΦΚΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ) εξέφρασαν την ισχυρή θέληση τους να διατηρήσουν αξιοπρεπής τις υπηρεσίες τους σε Σητεία και Ιεράπετρα. Στο πλευρό τους τάσσεται σύσσωμη η Λασιθιώτικη κοινωνία και αυτό φάνηκε περίτρανα με την εκπροσώπηση της, στην συνάντηση, από τους Δημάρχους Σητείας και Ιεράπετρας, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων των δύο δήμων, περιφερειακών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, συνδικαλιστών και πολλών άλλων. Στη συνάντηση παραβρέθηκε...
Stavroula10. August 2021

Με δυναμικό παρών στην αίθουσα του κινηματογράφου REX στον Άγιο Νικόλαο οι εργαζόμενοι ΕΦΚΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ) εξέφρασαν την ισχυρή θέληση τους να διατηρήσουν αξιοπρεπής τις υπηρεσίες τους σε Σητεία και Ιεράπετρα.

Στο πλευρό τους τάσσεται σύσσωμη η Λασιθιώτικη κοινωνία και αυτό φάνηκε περίτρανα με την εκπροσώπηση της, στην συνάντηση, από τους Δημάρχους Σητείας και Ιεράπετρας, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων των δύο δήμων, περιφερειακών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, συνδικαλιστών και πολλών άλλων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ Βασίλης Κεγκέρογλου βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ. Ο κ Κεγκέρογλου στο παρελθόν διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Υπήρξαν βέβαια και οι ηχηρές απουσίες όπως αυτή του Δήμου Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου κάτι που σημειώθηκε στα αρνητικά της κατά τα άλλα δυναμικής συνάντησης.

Ο πρώην Δήμαρχος Σητείας και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Σητεία Μπροστά» Θοδωρής Πατεράκης κάνοντας μια ιστορική αναδρομή σημειώνει ότι “Η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί ισοπεδωτικά και κάνει αυτό που δεν τόλμησε κάνεις μέχρι σήμερα”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456