Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΑποστολή βοήθειας τους πυρόπληκτους από την Σητειακή κοινωνία

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ευβοιας για άμεση βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές τις ημέρες αυτές συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των πυρόπληκτων. Παρά το περιορισμένο χρονικό διάστημα η Σητειακή κοινωνία, όπως έχει κάνει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, ανταποκρίθηκε άμεσα και συγκινητικά. Έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης από επιχειρήσεις και ιδιώτες τα οποία θα συσκευαστούν στον χώρο της Περιηγητικής Λέσχης στην Παπούρα και θα αποσταλούν με έξοδα του...
Stavroula11. August 2021
Το Επιμελητήριο Λασιθίου ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ευβοιας για άμεση βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές τις ημέρες αυτές συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των πυρόπληκτων.
Παρά το περιορισμένο χρονικό διάστημα η Σητειακή κοινωνία, όπως έχει κάνει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, ανταποκρίθηκε άμεσα και συγκινητικά.
Έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης από επιχειρήσεις και ιδιώτες τα οποία θα συσκευαστούν στον χώρο της Περιηγητικής Λέσχης στην Παπούρα και θα αποσταλούν με έξοδα του επιμελητήριου.
Σύμφωνα με τελευταία ενημερωση από την Αντιπρόεδρο του Επιμελητήριου Λασιθίου κα Νατάσσα Πλακάκη, αύριο Πέμπτη 12/8 θα παραλαμβάνονται οι προσφορές μέχρι τις 10:00 το πρωί γιατί μετά θα πρέπει να συσκευαστούν τα προϊόντα  και να αναχωρήσει η αποστολή για την Εύβοια.
Η κα Πλακάκη μεταφέρει τις ευχαριστίες της αρμόδιας επιτροπής του Επιμελητηρίου Ευβοίας και του προέδρου κυρίου Γεροντίτη Γιάννη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456