Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαTo αίτημα του Βαλκανιονίκη Μάνου Σγουρού για την ολοκλήρωση του Δημοτικού Σταδίου Σητείας

Μετά την “χρυσή” του επιτυχία στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Σερβία, ο αθλητής του Σητειακού Μάνος Σγουρός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΣΑΟ κ Σίμο Τσαντηράκη, βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη προκειμένου να καταθέσει το αίτημα του, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, για ολοκλήρωση του Δημοτικού Σταδίου Σητείας. Ο Δήμαρχος Σητείας αφού ενημερώθηκε για την δραστηριότητα του αθλητή τον διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των...
Stavroula16. August 2021

Μετά την “χρυσή” του επιτυχία στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Σερβία, ο αθλητής του Σητειακού Μάνος Σγουρός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΣΑΟ κ Σίμο Τσαντηράκη, βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη προκειμένου να καταθέσει το αίτημα του, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, για ολοκλήρωση του Δημοτικού Σταδίου Σητείας.

Ο Δήμαρχος Σητείας αφού ενημερώθηκε για την δραστηριότητα του αθλητή τον διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας και θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην ενίσχυση της αθλητικής δραστηριότητας στον Δήμο Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456