Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΒρήκαν κλειστή την πόρτα του Υπουργού

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι των ΕΦΚΑ Σητείας- Ιεράπετρας, στην εκπνοή της ημερομηνίας που τους έχει ανακοινωθεί, ένας αγώνας που δεν αφορά μόνο τους ίδιους αλλά το μέλλον του τόπου. Η αποψίλωση των υπηρεσιών που έχει προηγηθεί αλλά και αυτή που ακολουθεί θα οδηγήσει στην εξαθλίωση των τοπικών κοινωνιών Σητείας και Ιεράπετρας κάτι που φαίνεται να μην αγγίζει την κεντρική εξουσία. Στον αγώνα αυτό των εργαζομένων συμπαραστάτες είναι η Δημοτική Αρχή, οι φορείς, και...
Stavroula20. August 2021

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι των ΕΦΚΑ Σητείας- Ιεράπετρας, στην εκπνοή της ημερομηνίας που τους έχει ανακοινωθεί, ένας αγώνας που δεν αφορά μόνο τους ίδιους αλλά το μέλλον του τόπου. Η αποψίλωση των υπηρεσιών που έχει προηγηθεί αλλά και αυτή που ακολουθεί θα οδηγήσει στην εξαθλίωση των τοπικών κοινωνιών Σητείας και Ιεράπετρας κάτι που φαίνεται να μην αγγίζει την κεντρική εξουσία.

Στον αγώνα αυτό των εργαζομένων συμπαραστάτες είναι η Δημοτική Αρχή, οι φορείς, και σύσσωμη η τοπική κοινωνία.

Έξω από το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Λασιθίου. Γιάννη Πλακιωτάκη, βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ Σητείας σε μια ύστατη προσπάθεια επικοινωνίας με τον ίδιο μιας που μέχρι σήμερα αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ Σητείας σήμερα βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, οι αντιδήμαρχοι Γ.Αιλαμάκης, Ε.Πλατανάκη, Ν.Μακρυνάκης και Γ.Παπαδάκης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος πολιτισμού Μαρία ιΓιαννακάκη, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου κ.κ. Ν.Καραμανωλάκης, Ν.Κουρουπάκης, Θ.Πατεράκης και Σ.Συμεωνίδης, εκπρόσωποι της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι της Τ.Ο. του ΚΚΕ, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ Μάρω Νικητάκη, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Σητείας κ Γιάννης Φουντουλάκης και απλοί πολίτες.

“Ζητούμε να μας δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας στον υπουργό όμως δεν πήραμε ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση. Βρίσκουμε πόρτες κλειστές.  Αγωνιζόμαστε για να περισώσουμε τις υπηρεσίες που αποψιλώνονται μέρα με τη μέρα από τον τόπο μας” δηλωνει ο κ Παύλος Χριστοδουλάκης πρόεδρος εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Νομού Λασιθίου

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456