Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΟι Συνοδοί Βουνού στηρίζουν και φέτος την λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών του Γεωπάρκου Σητείας

Οι Συνοδοί Βουνού προφέρουν τις υπηρεσίες τους και φέτος στην λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών του Γεωπάρκου Σητείας. Το Κέντρο Πληροφοριών είναι ένα σημείο υποδοχής και ενημέρωσης των επισκεπτών, όχι μόνο σε ότι αφορά το Γεωπάρκο αλλά, όπως μας διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά εκεί, για οτιδήποτε αφορά την ευρύτερη περιοχή της Σητείας. Επισκέπτες αλλά και ντόπιοι βρίσκονται καθημερνά το περίπτερο του Γεωπάρκου στο οποίο πρωταγωνιστεί το Δεινοθήριο και εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για να μάθουν....
Stavroula24. August 2021

Οι Συνοδοί Βουνού προφέρουν τις υπηρεσίες τους και φέτος στην λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών του Γεωπάρκου Σητείας. Το Κέντρο Πληροφοριών είναι ένα σημείο υποδοχής και ενημέρωσης των επισκεπτών, όχι μόνο σε ότι αφορά το Γεωπάρκο αλλά, όπως μας διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά εκεί, για οτιδήποτε αφορά την ευρύτερη περιοχή της Σητείας.

Επισκέπτες αλλά και ντόπιοι βρίσκονται καθημερνά το περίπτερο του Γεωπάρκου στο οποίο πρωταγωνιστεί το Δεινοθήριο και εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για να μάθουν.

Στον χώρο υπάρχει και εκθετήριο με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα τα οποία έχουν την σφραγίδα του Γεωπάρκου.

Μια εξαιρετικά σημαντική υπηρεσία των Συνοδών Βουνού την οποία προσφέρουν αφιλοκερδώς τα τελευταία 2 χρόνια.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456