Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣ. Συμεωνίδης: Να απαιτήσουμε την περαιτέρω αναβάθμιση και όχι την υποβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου

“Ασπίδα”  στον αγώνα για τη διατήρηση του ΕΦΚΑ Σητείας αλλά και των άλλων υφιστάμενων υπηρεσιών, φαίνεται να είναι ο Δήμος, οι φορείς της πόλης αλλά και οι πολίτες. Οι καταλήψεις στα υποκαταστήματα ΕΦΚΑ και ΤΕΒΕ συνεχίζονται με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας να στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα. Για ακόμα μια μέρα, ο Δήμαρχος Σητείας, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων, οι εκπρόσωποι των κομμάτων, εκπρόσωποι όλων...
Stavroula25. August 2021

“Ασπίδα”  στον αγώνα για τη διατήρηση του ΕΦΚΑ Σητείας αλλά και των άλλων υφιστάμενων υπηρεσιών, φαίνεται να είναι ο Δήμος, οι φορείς της πόλης αλλά και οι πολίτες.

Οι καταλήψεις στα υποκαταστήματα ΕΦΚΑ και ΤΕΒΕ συνεχίζονται με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας να στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα.

Για ακόμα μια μέρα, ο Δήμαρχος Σητείας, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων, οι εκπρόσωποι των κομμάτων, εκπρόσωποι όλων των φορέων της πόλης, από νωρίς το πρωί ήταν εκεί.

Με εντολή άνωθεν ζητήθηκε σήμερα από τους φορείς, οι οποίοι κρατούν κλειστό το ΕΦΚΑ Σητείας, να σταματήσουν την κατάληψη και να ανοίξει το υποκατάστημα.

Σε συνομιλία που είχε ο αντιδήμαρχος Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης με την κεντρική υπηρεσία, στο αίτημα να ανοίξει το υποκατάστημα δόθηκε η ξεκάθαρη απάντηση της συνέχισης του αγώνα μέχρι την επίτευξη του στόχου. ο κ Μακρυνάκης επιχείρησε να εξηγήσει ότι η ιδιαιτερότητα της γεωμορφολογίας του Λασιθίου θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στις αποφάσεις που θα παρθούν και τώρα και στο μέλλον.

Με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Σίμος Συμεωνίδης Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης σημείωσε ότι “θα πρέπει να απαιτήσουμε με τον αγώνα μας την περαιτέρω αναβάθμιση και όχι την σταδιακή υποβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456