Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΈριξε αυλαία για τη σεζόν ο ΝΟΣ

Με ένα μεγάλο πάρτι την Τετάρτη το απόγευμα,  για μικρούς και μεγάλους, ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας έριξε την αυλαία συμβολικά για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν βάζοντας έτσι και το σημείο εκκίνησης για την δράση της νέας περιόδου. Χορός, αγώνες κολύμβηση και SUP και πολλά άλλα σε μια όπως πάντα εξαιρετική διοργάνωση από το Δ.Σ. του ομίλου και τους εκπαιδευτές. Με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας κ Νάσος Ζαγκότης αναφέρθηκε για...
Stavroula26. August 2021

Με ένα μεγάλο πάρτι την Τετάρτη το απόγευμα,  για μικρούς και μεγάλους, ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας έριξε την αυλαία συμβολικά για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν βάζοντας έτσι και το σημείο εκκίνησης για την δράση της νέας περιόδου.

Χορός, αγώνες κολύμβηση και SUP και πολλά άλλα σε μια όπως πάντα εξαιρετική διοργάνωση από το Δ.Σ. του ομίλου και τους εκπαιδευτές.

Με δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας κ Νάσος Ζαγκότης αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι εκπαιδευτές του ομίλου, οι οποίοι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πρώτα των γονιών και βέβαια των παιδιών”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456