Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικά“Δεν θα δώσουμε άλλη παράτασης στον εργολάβο του Δημοτικού Σταδίου Σητείας. Είναι θέμα αξιοπρέπειας”

Αποφασισμένος δήλωσε, ενώπιον των αθλητικών σωματείων της Σητείας, ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, να μην δοθεί άλλη παράταση στον εργολάβο ο οποίος  έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου του Δημοτικού Σταδίου Σητείας. “Δεν θα δοθεί άλλη παράταση στον εργολάβο του έργου του Δημοτικού Σταδίου Σητείας με τις όποιες συνέπειες. Όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους. Εκπτώσεις σε θέματα  αξιοπρέπειας και συνέπειας δεν πρέπει να γίνονται”. Ο κ Ζερβάκης ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για...
Stavroula26. August 2021

Αποφασισμένος δήλωσε, ενώπιον των αθλητικών σωματείων της Σητείας, ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, να μην δοθεί άλλη παράταση στον εργολάβο ο οποίος  έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου του Δημοτικού Σταδίου Σητείας.

“Δεν θα δοθεί άλλη παράταση στον εργολάβο του έργου του Δημοτικού Σταδίου Σητείας με τις όποιες συνέπειες. Όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους. Εκπτώσεις σε θέματα  αξιοπρέπειας και συνέπειας δεν πρέπει να γίνονται”.

Ο κ Ζερβάκης ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τις όποιες καθυστερήσεις και δεσμεύτηκε απέναντι στους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων να επισπευθούν οι διαδικασίες.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημοτικό κατάστημα του δήμου μετά από αίτημα των αθλητικών  σωματίων, εκφράστηκε για μια ακόμα φορά η αγωνία των εμπλεκομένων για την έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων στον δήμο, αλλά κυρίως η απογοήτευση της μόνιμα στάσιμης κατάσταση της αποπεράτωσης του Δημοτικού Σταδίου Σητείας. Παρευρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Σητείας, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ Παπαδάκης Γιάννης, ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου κ Νίκος Τσουκνάκης, ο διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Ψωμαδάκης, οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων, ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κ Κωστής Κοκολάκης, ΣΑΟ κ Σίμως Τσαντηράκης και Μανώλης Κουρουπάκης, Κεραυνού κ Κατερίνα Τσούκη, και ακαδημίες Ολυμπιακού Σητείας κ Μανώλης Νικολαίδης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456