Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: Άξιοι συγχαρητηρίων παιδιά, εκπαιδευτικοί και οι γονείς

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου μας, που είδαν τις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς οι οποίοι, στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, υπήρξαν αρωγοί και συμπαραστάτες των παιδιών. Στα παιδιά που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι η εμπειρία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για πιο δυναμικές και αποφασιστικές προσπάθειες, προκειμένου να κατακτήσουν...
Stavroula30. August 2021
dimarxos foto ok

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου μας, που είδαν τις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς οι οποίοι, στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, υπήρξαν αρωγοί και συμπαραστάτες των παιδιών.

Στα παιδιά που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι η εμπειρία αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για πιο δυναμικές και αποφασιστικές προσπάθειες, προκειμένου να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Με την ευκαιρία, θέλω να καλωσορίσω στην πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και να τους διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος και η τοπική κοινωνία θα είναι κοντά τους.

Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Ο Δήμαρχος Σητείας

Γιώργος Ζερβάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456