Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔεύτερη ημέρα κινητοποιήσεων στο Νοσοκομείο Σητείας για την εφαρμογή του μέτρου της αναστολής εργασίας

Μετά τις χθεσινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα νοσοκομεία, οι υγειονομικοί συνέχισαν και σήμερα τις κοινοποιήσεις τους σε ένδειξη στήριξης των συναδέλφων τους που βγήκαν σε αναστολή. Εκτός,  από χθες είναι 12 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σητείας που δεν εμβολιάστηκαν έναντι της COVID-19 εντός της διορίας που τους έθεσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σητείας εκφράζουν την ανησυχία τους και ζητούν απαντήσεις για το πως θα μπορέσουν επαρκώς να...
Stavroula2. September 2021

Μετά τις χθεσινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα νοσοκομεία, οι υγειονομικοί συνέχισαν και σήμερα τις κοινοποιήσεις τους σε ένδειξη στήριξης των συναδέλφων τους που βγήκαν σε αναστολή.

Εκτός,  από χθες είναι 12 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σητείας που δεν εμβολιάστηκαν έναντι της COVID-19 εντός της διορίας που τους έθεσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σητείας εκφράζουν την ανησυχία τους και ζητούν απαντήσεις για το πως θα μπορέσουν επαρκώς να λειτουργήσουν οι κλινικές του Νοσοκομείου μετά τις 12 απομακρύνσεις.

7.395 υγειονομικοί συνολικά έχουν βγει σε αναστολή εργασίας τη στιγμή που  η ομοσπονδία τους  προειδοποιούσε  ότι με την εφαρμογή του μέτρου θα υπάρξουν πολλά κενά στο σύστημα υγείας σε μια στιγμή που το τέταρτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται προ των πυλών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456