Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτη Σητεία ο 7ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιόλαδου ATHENA IOOC

Στη Σητεία θα διεξαχθεί ο 7ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιόλαδου ATHENA IOOC 2022. Στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη βρέθηκαν την Πέμπτη το πρωί, ο Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας κ Κωνσταντίνος Στεργίδης και η διευθύντρια του ATHENA IOOC προκειμένου να ανακοινώσουν και επίσημα την ανάθεση του διαγωνισμού παραδίδονται τον αμφορέα ο οποίος παραμένει σε κάθε διοργανώτρια πόλη για ένα χρόνο μέχρι την ανάληψη από την επόμενη και ο οποίος αναγράφει σε δυο γλώσσες όλες...
Stavroula10. September 2021

Στη Σητεία θα διεξαχθεί ο 7ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιόλαδου ATHENA IOOC 2022.

Στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη βρέθηκαν την Πέμπτη το πρωί, ο Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας κ Κωνσταντίνος Στεργίδης και η διευθύντρια του ATHENA IOOC προκειμένου να ανακοινώσουν και επίσημα την ανάθεση του διαγωνισμού παραδίδονται τον αμφορέα ο οποίος παραμένει σε κάθε διοργανώτρια πόλη για ένα χρόνο μέχρι την ανάληψη από την επόμενη και ο οποίος αναγράφει σε δυο γλώσσες όλες τις μέχρι σήμερα διοργανώτριες χώρες.

Στην τριήμερη παραμονή των εκπροσώπων του ATHENA IOOC στη Σητεία θα οριστεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού και  ο χώρος.

“Ήταν προφανής η επιλογή της Σητείας για την διοργάνωση του διαγωνισμού γιατί το ΣΗΤΕΙΑ είναι το ποιο γνωστό εμπορικό σήμα ελαιόλαδου” υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο κ Στεργίδης

Ο ATHENA IOOC είναι ο πλέον δυναμικά ανερχόμενος διεθνής διαγωνισμός ελαιόλαδου και ο μοναδικός  διεθνής διαγωνισμός που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ελαιοπαραγωγών από όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου και το σεβασμό σημαντικών κριτών παγκοσμίου βεληνεκούς.

Να θυμίσουμε ότι η Σητεία διεκδίκησε και κέρδισε την διοργάνωση έχοντας απέναντι σημαντικές άλλες υποψηφιότητες.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σητείας, του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας και του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456