Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΠαρασκευή 17 Σεπτεμβρίου ο Διαγωνισμός Μαντινάδας από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου και η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ που είναι ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) συνδιοργανώνουν με τον Δήμο Σητείας και τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ), διαγωνισμό μαντινιάδας στη Σητεία με θέμα τις «Αξίες», την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ στον Πεζόδρομο “Πάπιες”. Την εκδήλωση θα υποστηρίξει η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου. Λιχουδιές και κεράσματα θα προσφερθούν...
Stavroula16. September 2021
kethea mantin

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου και η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ που είναι ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) συνδιοργανώνουν με τον Δήμο Σητείας και τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ), διαγωνισμό μαντινιάδας στη Σητεία με θέμα τις «Αξίες», την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ στον Πεζόδρομο “Πάπιες”.

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Λιχουδιές και κεράσματα θα προσφερθούν από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Σητείας που συμμετέχουν στη δράση και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Θα στηρίξει ακόμα με την παρουσία του ο Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας με την πρόεδρο Λένα Ηγουμενάκη όπου θα προσφέρει ζαχαρωτές μαντινάδες. Το μουσικό σκέλος της βραδιάς θα αναλάβει ο Στέργιος Πασχαλάκης και ο Μιχάλης Σπυριδάκης και θα χορέψει το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456