Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Στόχος να δούμε επιτέλους Ολυμπιονίκες στην περιφέρεια”

Στη Σητεία βρέθηκε σήμερα η πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κα Νίκη Αναστασίου, στο πλαίσιο μιας σειράς επαφών με τους ομίλους της περιφέρειας. Η κα Αναστασίου είναι η  νέα πρόεδρος της ομοσπονδίας από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ ήταν επί σειρά ετών μέλος και γενική γραμματέας από το 2016. Στη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σητείας υπογράμμισε ότι προτεραιότητα για αυτήν είναι “να δοθεί ώθηση στους ομίλους της περιφέρειας ώστε να μπορέσουμε...
Stavroula16. September 2021

Στη Σητεία βρέθηκε σήμερα η πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κα Νίκη Αναστασίου, στο πλαίσιο μιας σειράς επαφών με τους ομίλους της περιφέρειας.

Η κα Αναστασίου είναι η  νέα πρόεδρος της ομοσπονδίας από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ ήταν επί σειρά ετών μέλος και γενική γραμματέας από το 2016.

Στη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σητείας υπογράμμισε ότι προτεραιότητα για αυτήν είναι “να δοθεί ώθηση στους ομίλους της περιφέρειας ώστε να μπορέσουμε να δούμε μεγάλους αθλητές, ακόμα και ολυμπιονίκες”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456