Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονSitia Beach City Resort & Spa: Η προσπάθεια συνεχίζεται για “Έναν καθαρότερο πλανήτη για τα παιδιά μας”

Η φετινή σαιζόν πλησιάζει στο τέλος της. Παρόλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που υπήρξαν λόγω της πανδημίας, τελικά η σαιζόν εξελίχθηκε καλά. Αν και με καθυστέρηση  καταφέραμε και πάλι να συμμετέχουμε σε κάποιες από τις προγραμματισμένες Περιβαλλόντικες Δραστηριότητες .   Τον Ιούνιο για 7η συνεχή χρονιά είχαμε την χαρά να παραλάβουμε την Γαλάζια Σημαία που είναι για μας η ανταμοιβή της προσπάθειας που κάνουμε για να διατηρούμε την παραλία αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο...
Stavroula27. September 2021
simea s.b.

Η φετινή σαιζόν πλησιάζει στο τέλος της. Παρόλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που υπήρξαν λόγω της πανδημίας, τελικά η σαιζόν εξελίχθηκε καλά.

Αν και με καθυστέρηση  καταφέραμε και πάλι να συμμετέχουμε σε κάποιες από τις προγραμματισμένες Περιβαλλόντικες Δραστηριότητες .

 

Τον Ιούνιο για 7η συνεχή χρονιά είχαμε την χαρά να παραλάβουμε την Γαλάζια Σημαία που είναι για μας η ανταμοιβή της προσπάθειας που κάνουμε για να διατηρούμε την παραλία αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο της καθαρό σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

 

 

 

Τον Ιούλιο στα πλαίσια της δραστηριότητας CLEAN UP MED  με την συμμετοχή των πελατών μας και του προσωπικού του ξενοδοχείου καθαρίσαμε το ποτάμι που βρίσκεται δίπλα μας.

 

 

Τον Αύγουστο με την Συμμετοχή των πελατών ( τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας) σχηματίσαμε μια γραμμή μπροστά από την παραλία συμμετέχοντας στην Διεθνή Περιβαλλοντική δραστηριότητα HANDS ACROSS THE SAND.

Στέλνουμε το μήνυμα οτι όλοι μαζί μπορουμε να διατηρήσουμε τις θάλασσες και τις παραλίες μας καθαρές.

 

Τον Σεπτέμβριο πάντα με την συμμετοχή των πελατών και του προσωπικού καθαρίσαμε τους παράπλευρους στο ξενοδοχείο  δρόμους απο πλαστικά και πεταμένα κουτάκια συμμετέχοντας στην δραστηριότητα CLEAN UP THE WORLD.

 

 

Ευχή όλων είναι να συμμετέχουμε σε αυτές τις δραστηριότητες συγκεντρώνοντας όλο και λιγότερα σκουπίδια.

 

Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός αυτών των δραστηριοτήτων.

 

Ένας καθαρότερος πλανήτης για τα παιδιά μας.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456