Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕνα παραδοσιακό κέρασμα από το Φοινικόδασος του Βάι για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕ (ΜΑΔΕΣ) έστειλε το μήνυμα της ημέρας από στα σημεία του δήμου στα οποία δραστηριοποιείται και τα οποία διαχειρίζεται αναδεικνύοντας το στοιχείο της φιλοξενίας αλλά και της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων προσφέροντας στους επισκέπτες δωρεάν υπηρεσίες και ένα εξαιρετικό παραδοσιακό κέρασμα. Στο Βάι βρέθηκαν σήμερα συμβολικά για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ο αντιδήμαρχος Σητείας και πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ κ Νίκος Μακρυνάκης,...
Stavroula27. September 2021

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕ (ΜΑΔΕΣ) έστειλε το μήνυμα της ημέρας από στα σημεία του δήμου στα οποία δραστηριοποιείται και τα οποία διαχειρίζεται αναδεικνύοντας το στοιχείο της φιλοξενίας αλλά και της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων προσφέροντας στους επισκέπτες δωρεάν υπηρεσίες και ένα εξαιρετικό παραδοσιακό κέρασμα.

Στο Βάι βρέθηκαν σήμερα συμβολικά για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ο αντιδήμαρχος Σητείας και πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ κ Νίκος Μακρυνάκης, μέλη του Δ.Σ. και υπάλληλοι της εταιρίας καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητα Παλαικάστρου κ Νίκος Χατζηδάκης.

“Ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ληφθούν πρωτοβουλίες μεγάλης κλίμακας για να επιλύσουμε μείζονα ζητήματα υποδομών τα οποία δυστυχώς χρονίζουν. Είμαστε μικροί και η δύναμη μας βρίσκεται στο όλοι μαζί μπορούμε για να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλά, την Σητεία εκεί που της αξίζει” τόνισε σε δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Μακρυνάκης ενώ ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ Χατζηδάκης συνεχάρη την ΜΑΔΕΣ για την πρωτοβουλία και επεσήμανε την σπουδαιότητα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού για την περιοχή ο οποίος πραγματοποιείται  για 30 συνεχόμενα χρόνια στο Παλαίκαστρο κάτι που και φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες, θα γίνει τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456