Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΣητείαO Εορτασμός της Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Παλαίκαστρο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού την Δευτέρα το βράδυ στην πλατεία του Παλαικάστρου. Μετά από διακοπή δυο χρόνων λόγω συνθηκών covid-19, η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού  υλοποιήθηκε φέτος με την συνδιοργάνωση του Δήμου Σητείας, της Δ.Ε. Ιτάνου, της Τοπικής Κοινότητα Παλαικάστρου, της ΜΑΔΕΣ και του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων, αναδεικνύοντας και πάλι τον  ιδιαίτερο τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής μέσα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κουλτούρας αυτού του τόπου. Στην...
Stavroula28. September 2021

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού την Δευτέρα το βράδυ στην πλατεία του Παλαικάστρου.

Μετά από διακοπή δυο χρόνων λόγω συνθηκών covid-19, η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού  υλοποιήθηκε φέτος με την συνδιοργάνωση του Δήμου Σητείας, της Δ.Ε. Ιτάνου, της Τοπικής Κοινότητα Παλαικάστρου, της ΜΑΔΕΣ και του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων, αναδεικνύοντας και πάλι τον  ιδιαίτερο τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής μέσα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κουλτούρας αυτού του τόπου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών  και πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ κ Νίκος Μακρυνάκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κα Ελένη Πλατανάκη, ο αντιδήμαρχος Άρδευσης κ Γιάννης Σκαρβελάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Νίκος Χατζηδάκης, ο αντιπροεδρος της ΜΑΔΕΣ κ Γιάννης Βουτυράκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον” κ Νίκος Κουρουπάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής  παράταξης «Μαζί στο Αύριο» κ Νίκος Καραμανωλάκης , ο δημοτικος σύμβουλος κ Μανώλης Τσιφετάκης και ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456