Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣε απόγνωση οι επιχειρηματίες της Σητείας μετά τα 6,3 ρίχτερ

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες της Σητείας σήμερα αφού τα 6,3 ρίχτερ είναι ένα φαινόμενο πρωτοφανές για την περιοχή. Ο εγκέλαδος άφησε εμφανή τα σημάδια του στα εμπορικά καταστήματα, σούπερ και μίνι μάρκετ, τουριστικά καταστήματα, γραφεία αλλά και στις οικίες με τους πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση. Τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά σήμερα Τρίτη για τις απογευματινές ώρες μόνο για προληπτικούς λόγους ενώ αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά. Ο Δήμος Σητείας με ανακοίνωση του...
Stavroula12. October 2021

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες της Σητείας σήμερα αφού τα 6,3 ρίχτερ είναι ένα φαινόμενο πρωτοφανές για την περιοχή.

Ο εγκέλαδος άφησε εμφανή τα σημάδια του στα εμπορικά καταστήματα, σούπερ και μίνι μάρκετ, τουριστικά καταστήματα, γραφεία αλλά και στις οικίες με τους πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση.

Τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά σήμερα Τρίτη για τις απογευματινές ώρες μόνο για προληπτικούς λόγους ενώ αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο Δήμος Σητείας με ανακοίνωση του ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω του ισχυρούσεισμού των6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε σήμερα την περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου

δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Π/βάθμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, αύριο Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Κλειστές θα είναι επίσης και οι υπηρεσίες του Δήμου, πλην της Πολιτικής Προστασίας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας.

 

Οι υπηρεσίες του Δήμου διενεργούν συνεχώς αυτοψίες στα δημόσια κτίρια και τα σχολεία, εν τούτοις επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα πρόβλεψης της εξέλιξης του φαινομένου, καλούμε τους πολίτες να είναι ψύχραιμοι και προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες για αντίστοιχες καταστάσεις.

 

Όποιοι διαπιστώσουν ζημιές στα κτίριά τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Αϊλαμάκη Γεώργιο στο τηλ:6936504617.

 

Είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε ό,τι χρειαστεί.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456