Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΥφυπουργός Πολιτικής Προστασίας: “Περιμένουμε την άποψη των επιστημόνων για να ληφθούν αποφάσεις”

Στη Σητεία βρέθηκε εκτάκτως την Τρίτη το απόγευμα, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,3 ρίχτερ, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ Ευάγγελος Τουρνάς προκειμένου να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης και να γίνει ο περεταίρω σχεδιασμός. Τον υφυπουργό συνόδευαν  ο κ. Γεώργιος Τσικαλάς Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου, ο κ.  Νικόλαος Μητσιογιάννης Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου, ο κ  Μανώλης Ροβυθάκης Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, ο κ Παύλος Καπετανάκης Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας καθώς και ...
Stavroula13. October 2021

Στη Σητεία βρέθηκε εκτάκτως την Τρίτη το απόγευμα, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,3 ρίχτερ, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ Ευάγγελος Τουρνάς προκειμένου να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης και να γίνει ο περεταίρω σχεδιασμός.

Τον υφυπουργό συνόδευαν  ο κ. Γεώργιος Τσικαλάς Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου, ο κ.  Νικόλαος Μητσιογιάννης Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου, ο κ  Μανώλης Ροβυθάκης Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, ο κ Παύλος Καπετανάκης Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας καθώς και  ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας Γιώργος Αιλαμάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456