Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΞεκίνησε η καταγραφή των ζημιών στον Δήμο Σητείας σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια

Ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί αύριο η καταγραφή των ζημιών που άφησε στα δημόσια κτίρια ο εγκέλαδος. Το αρμόδιο κλιμάκιο, συνοδευόμενο από τον ίδιο τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, έκανε αυτοψία στα δημόσια κτίρια του δήμου, υπηρεσίες, σχολεία, κ.α. καταγράφοντας το μέγεθος τον ζημιών, κάτι που θα δοθεί και εγγράφως στον δήμο για τα περαιτέρω. Ενώ αύριο θα συνεχιστεί η καταγραφή τον δημόσιων κτιρίων δύο άλλα...
Stavroula14. October 2021

Ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί αύριο η καταγραφή των ζημιών που άφησε στα δημόσια κτίρια ο εγκέλαδος. Το αρμόδιο κλιμάκιο, συνοδευόμενο από τον ίδιο τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, έκανε αυτοψία στα δημόσια κτίρια του δήμου, υπηρεσίες, σχολεία, κ.α. καταγράφοντας το μέγεθος τον ζημιών, κάτι που θα δοθεί και εγγράφως στον δήμο για τα περαιτέρω.

Ενώ αύριο θα συνεχιστεί η καταγραφή τον δημόσιων κτιρίων δύο άλλα κλιμάκια θα βρεθούν στη Σητεία για να ελέγξουν και να αξιολογήσουν τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον δήμο για τις ιδιοκτησίες των πολιτών.

Να θυμίσουμε ότι:

Οι πολίτες του Δήμου Σητείας, οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει τηλεφωνικά ή με emailτην επιθυμία τους για διενέργεια μετασεισμικού ελέγχου σε ακίνητά τους, καθώς και εκείνους που προτίθενται να κάνουν σχετική δήλωση ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την ειδική αίτηση η οποία επισυνάπτεται.

Η υποβολή της αίτησης θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως στο κεντρικό Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου και στα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ιτάνου, Λεύκης και Ανάληψης, είτε ηλεκτρονικά στοemail: papamikrou@sitia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας (τηλ. 2843341223).

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456