Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΟριοθετήθηκε ο χώρος τοποθέτησης των ISOBOX στο ΕΠΑΛ Σητείας

Με επίσκεψη τους σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Σητείας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννης Παπαδάκης, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ Νίκος Τσουκνάκης, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΣ  κ Σταύρος Ψωμαδάκης και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ Γρηγόρης Προιστάκης εντόπισαν και οριοθέτησαν τον καταλληλότερο χώρο τοποθέτησης των ISOBOX για την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών του σχολείου όπως προέκυψαν μετά τον  σεισμό της 12ης Οκτωβρίου. Όλοι εκφράζουν την ελπίδα ότι η σημερινή κατάσταση θα...
Stavroula20. October 2021

Με επίσκεψη τους σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Σητείας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννης Παπαδάκης, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ Νίκος Τσουκνάκης, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΣ  κ Σταύρος Ψωμαδάκης και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ Γρηγόρης Προιστάκης εντόπισαν και οριοθέτησαν τον καταλληλότερο χώρο τοποθέτησης των ISOBOX για την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών του σχολείου όπως προέκυψαν μετά τον  σεισμό της 12ης Οκτωβρίου.

Όλοι εκφράζουν την ελπίδα ότι η σημερινή κατάσταση θα αποτελέσει αφορμή για την οριστική επίλυση του κτιριακού προβλήματος της σχολικής μονάδας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456