Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΣτη Σητεία ο νέος εκπαιδευμένος σκύλος της θηροφυλακής

Ένας ακόμα εκπαιδευμένος σκύλος στις υπηρεσίες της θηροφυλακής για την προστασία του οικοσυστήματος. Με πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου, στη Σητεία βρέθηκαν ο Ισπανός βιολόγος και εκπαιδευτής σκύλων, Jesus Lopez Valladolid, η περιβαλλοντολόγος, συνεργάτιδα της WWF Ελισάβετ Κρετ και ο εκπαιδευτής Σπύρος Νηστικάκης μαζί με την Ντάικα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική δράση για τον εντοπισμό δηλητηριασμένων δολωμάτων, με το νέο μέλος της ομάδας τη Νέκα. “Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σητείας είναι πάντα σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση...
Stavroula21. October 2021

Ένας ακόμα εκπαιδευμένος σκύλος στις υπηρεσίες της θηροφυλακής για την προστασία του οικοσυστήματος.

Με πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου, στη Σητεία βρέθηκαν ο Ισπανός βιολόγος και εκπαιδευτής σκύλων, Jesus Lopez Valladolid, η περιβαλλοντολόγος, συνεργάτιδα της WWF Ελισάβετ Κρετ και ο εκπαιδευτής Σπύρος Νηστικάκης μαζί με την Ντάικα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική δράση για τον εντοπισμό δηλητηριασμένων δολωμάτων, με το νέο μέλος της ομάδας τη Νέκα.

“Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σητείας είναι πάντα σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση του φαινομένου παρά τα λιγοστά περιστατικά στην περιοχή”, δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος κ Μανώλης Λιλιμπάκης. 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456