Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Τιμή για τη Σητεία η παραμονή του αρματαγωγού «Ικαρία» στο λιμάνι της”

Με αφορμή μια διαδικασία ρουτίνας το αρματαγωγό «Ικαρία» (L 175) βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι της Σητείας. Το αρματαγωγό «Ικαρία» (L 175) είναι ένα από τα πέντε Α/Γ τα οποία κατασκευάστηκαν στα Ναυπηγεία Ελευσίνας μετά από παραγγελία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Καθελκύσθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1998 και παραδόθηκε στο Ελληνικό Ναυτικό στις 6 Οκτωβρίου 1999 με πρώτο κυβερνήτη τον Αντχο A. Mπάστα ΠΝ. Έχει μήκος 116 μέτρα, εκτόπισμα 4400 τόνους, αναπτύσσει ταχύτητα 16 κόμβων...
Stavroula31. October 2021

Με αφορμή μια διαδικασία ρουτίνας το αρματαγωγό «Ικαρία» (L 175) βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι της Σητείας.

Το αρματαγωγό «Ικαρία» (L 175) είναι ένα από τα πέντε Α/Γ τα οποία κατασκευάστηκαν στα Ναυπηγεία Ελευσίνας μετά από παραγγελία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Καθελκύσθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1998 και παραδόθηκε στο Ελληνικό Ναυτικό στις 6 Οκτωβρίου 1999 με πρώτο κυβερνήτη τον Αντχο A. Mπάστα ΠΝ.

Έχει μήκος 116 μέτρα, εκτόπισμα 4400 τόνους, αναπτύσσει ταχύτητα 16 κόμβων και στελεχώνεται από πλήρωμα 120 ανδρών και γυναικών. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και εκπαιδευτικοί πλόες της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

Την άφιξη του αρματαγωγού χαιρέτησαν με την παρουσία τους η Διοίκηση και το προσωπικό της Ν.Π.Β. Κυριαμαδίου καθώς και ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

Ο Διοικητής Ν.Π.Β. Κυριαμαδίου   κ Παναγιώτης Καλαθάκης  εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του αρματαγωγού «Ικαρία» (L 175) στο λιμάνι της Σητείας ενώ ο κ Ζερβάκης δήλωσε ότι είναι τιμή πάντα για την Σητεία η παρουσία του πολεμικού ναυτικού στο φιλόξενο λιμάνι της.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456