Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΟ “Ασημένιος” Στέλιος Χριστάκης στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ

Tη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαροντούφεκου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα κατέκτησε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Σητείας, Στέλιος Χριστάκης. Η ανταμοιβή για τον Σητειακό αθλητή ήρθε μετά από πολλά χρόνια προπονήσεων και σοβαρής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα. Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Στέλιος Χριστάκης υπογράμμισε ότι καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του αθλήματος, έπαιξε η σημαντική στήριξη από την οικογένεια του, φίλους και συναθλητές, από...
Stavroula1. November 2021

Tη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαροντούφεκου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα κατέκτησε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Σητείας, Στέλιος Χριστάκης.

Η ανταμοιβή για τον Σητειακό αθλητή ήρθε μετά από πολλά χρόνια προπονήσεων και σοβαρής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα.

Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Στέλιος Χριστάκης υπογράμμισε ότι καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του αθλήματος, έπαιξε η σημαντική στήριξη από την οικογένεια του, φίλους και συναθλητές, από μικρούς και μεγάλους χορηγούς και φυσικά από τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456