Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΝέα εποχή για το  Δημοτικό Ωδείο Σητείας « Ο Στρατής Καλογερίδης »

Νέα εποχή για το  Δημοτικό Ωδείο Σητείας « Ο Στρατής Καλογερίδης ». Μετά από μια μικρή παρένθεση το ιστορικό Δημοτικό Ωδείο Σητείας « Ο Στρατής Καλογερίδης, το μόνο στο Νομό με αναγνωσμένα εκπαιδευτικά πτυχία, επανέρχεται δυναμικά με καταξιωμένους στο χώρο τους εκπαιδευτικούς. Δίνει δυνατότητα εκπαίδευσης σε όλα τα απομακρυσμένα σημεία του Δήμου μέσω τηλεκπαίδευσης αλλά και παροχή χαμηλότερων διδάκτρων σε δημότες χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων. Στο Δημοτικό Ωδείο Σητείας « Ο Στρατής Καλογερίδης » λειτουργεί από τις 25 Οκτωβρίου το πρόγραμμα σύγχρονων πιστοποιημένων σπουδών...
Stavroula4. November 2021

Νέα εποχή για το  Δημοτικό Ωδείο Σητείας « Ο Στρατής Καλογερίδης ».

Μετά από μια μικρή παρένθεση το ιστορικό Δημοτικό Ωδείο Σητείας « Ο Στρατής Καλογερίδης, το μόνο στο Νομό με αναγνωσμένα εκπαιδευτικά πτυχία, επανέρχεται δυναμικά με καταξιωμένους στο χώρο τους εκπαιδευτικούς. Δίνει δυνατότητα εκπαίδευσης σε όλα τα απομακρυσμένα σημεία του Δήμου μέσω τηλεκπαίδευσης αλλά και παροχή χαμηλότερων διδάκτρων σε δημότες χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων.

Στο Δημοτικό Ωδείο Σητείας « Ο Στρατής Καλογερίδης » λειτουργεί από τις 25 Οκτωβρίου το πρόγραμμα σύγχρονων πιστοποιημένων σπουδών RSL ROCKSCHOOL στο τραγούδι, την κιθάρα και τα πλήκτρα.

Η ROCKSCHOOL είναι η Νο.1 Rock εξεταστική επιτροπή της Ευρώπης.

Οι πιστοποιήσεις καλύπτουν τα βασικά όργανα καθώς και άλλες πτυχές σπουδών όπως μουσική σύνθεση, μουσική τεχνολογία, ικανότητες απόδοσης/εκτέλεσης, ψηφιακά συνθεσάιζερ και επιχειρηματικές ικανότητες.

Η Rockschool έλαβε έγκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο ,Ουαλία και Νότια Ιρλανδία από το QCA το 2002.Όλα τα πιστοποιητικά της ROCKSCHOOL αναγνωρίζονται από το ACF από τα μέσα του 2010,το οποίο σημαίνει ότι οι υποψήφιοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις σπουδές τους με ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από τη Rockschool.

Επίσης θα λειτουργήσει  μέσω του Δημοτικού Ωδείου Σητείας η χορωδία ενηλίκων, νεανική και παιδική χορωδία  του Δήμου Σητείας για πληροφορίες εγγραφές απευθύνεστε στην υπεύθυνη του ΔΟΚΑΣ Κα Κρασαδάκη Ειρήνη και στα τηλέφωνα 2843 0 23775

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456