Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID19 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

EΝΑΡΞΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID19 – POSTCOVID ΣΤΟ Γ.Ν ΣΗΤΕΙΑΣ   Σας ενημερώνουμε ότι  ξεκίνησε η λειτουργία «postcovid» ιατρείου, για την παρακολούθηση ασθενών που έχουν νοσήσει από covid 19, ασχέτως εάν έχουν νοσηλευτεί ή όχι. Το ιατρείο λειτουργεί  ο Πνευμονολόγος κ. Πουγούνιας Μιχαήλ. Οι ασθενείς θα  ελέγχονται κλινικά, εργαστηριακά, απεικονιστικά  όποτε κρίνεται απαραίτητο. Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι από τους αναρρώσαντες από τη νόσο covid 19, βελτιώνονται σε μερικές εβδομάδες. Εντούτοις, κάποιοι συνεχίζουν να υφίστανται παρατεταμένα...
Stavroula4. November 2021
nosokomio-foto

EΝΑΡΞΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ COVID19 – POSTCOVID ΣΤΟ Γ.Ν ΣΗΤΕΙΑΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι  ξεκίνησε η λειτουργία «postcovid» ιατρείου, για την παρακολούθηση ασθενών που έχουν νοσήσει από covid 19, ασχέτως εάν έχουν νοσηλευτεί ή όχι.

Το ιατρείο λειτουργεί  ο Πνευμονολόγος κ. Πουγούνιας Μιχαήλ.

Οι ασθενείς θα  ελέγχονται κλινικά, εργαστηριακά, απεικονιστικά  όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι από τους αναρρώσαντες από τη νόσο covid 19, βελτιώνονται σε μερικές εβδομάδες. Εντούτοις, κάποιοι συνεχίζουν να υφίστανται παρατεταμένα και υποτροπιάζοντα συμπτώματα για μήνες.

Η παρατεταμένη νόσος covid, το «longcovid» ή «postcovid» όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι ένα πολυσυστηματικό σύνδρομο με συμπτώματα και σημεία που ακολουθούν την οξεία φάση covid και μπορούν να  συνεχίζονται για παραπάνω από 4 εβδομάδες και πολλές φορές για αρκετούς μήνες. Τα συμπτώματα μπορούν να αφορούν οποιοδήποτε σύστημα του οργανισμού με συνηθέστερα την γενικευμένη κακουχία, καταβολή, μυαλγίες, δύσπνοια, θωρακαλγία, βήχα, διαταραχές σε γεύση και όσφρηση, κεφαλαλγία, διάρροιες, ίλιγγο, αίσθημα παλμών, διαταραχές ύπνου και διάθεσης, εξανθήματα.

Το «postcovid» μπορεί να αναπτυχθεί, ασχέτως με τη σοβαρότητα της αρχικής νόσου.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

2843340199- 2843340200       09.00 – 14.00 Καθημερινές.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456