Sitiaka is loading for You ...

 

Αθλητικά7 μετάλλια για το Σύλλογο Γυμναστικής Σητείας στους Παγκρήτιους Αγώνες Τραμπολίνο

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κατέκτησε 7 μετάλλια στους Παγκρήτιους Αγώνες Τραμπολίνου που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο. Στο ΔΜΤ στην κατηγορία Παγκορασίδες Β’ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ 1η θέση και ΓΩΓΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 2η θέση. Στο Τραμπολίνο ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ- ΤΟΡΕΝΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Β’ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΡΑΝΙΑ 2η θέση στην κατηγορία Παγκορασίδες Β’, ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΦΑΙΔΡΑ 2η θέση στην κατηγορία Παγκορασίδες Α’. Επίσης ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κατέλαβε την 3η θέση στο ομαδικό στο Τραμπολίνο.!!! Είναι...
Stavroula14. November 2021

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κατέκτησε 7 μετάλλια στους Παγκρήτιους Αγώνες Τραμπολίνου που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο.

Στο ΔΜΤ στην κατηγορία Παγκορασίδες Β’ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ 1η θέση και ΓΩΓΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 2η θέση.

Στο Τραμπολίνο ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ- ΤΟΡΕΝΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδες Β’ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΡΑΝΙΑ 2η θέση στην κατηγορία Παγκορασίδες Β’, ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΦΑΙΔΡΑ 2η θέση στην κατηγορία Παγκορασίδες Α’.

Επίσης ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ κατέλαβε την 3η θέση στο ομαδικό στο Τραμπολίνο.!!!

Είναι θαυμαστή η προσπάθεια των παιδιών αλλά και των γυμναστών τους καθώς οι επιτυχίες τους ήρθαν χάρης την επιμονή και την αγάπη τους  για το άθλημα για το οποίο προπονούνται με λιγοστά μέσα, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και με ελάχιστες προπονήσεις αφού στην κατηγορία του μεγάλου Τραμπολίνο η δυνατότητα προπόνησης είναι ανύπαρκτη λόγω έλλειψης κατάλληλου χώρου.

Οι αθλητές της Σητείας διαχρονικά είχαν μεγάλες διακρίσεις, αθλούμενοι πάντα με λιγοστά μέσα και σε ανύπαρκτους χώρους άθλησης. Δεν σταματούν όμως να ελπίζουν σε μια καλύτερη μέρα στον αθλητισμό αυτής της πόλης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456