Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΗ «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού» στο Κτήμα Τοπλού

Την «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού» γιόρτασαν σήμερα, Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, τα επισκέψιμα οινοποιεία στους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης. Στο οινοποιείο της Ιεράς Μονής Τοπλού βρέθηκαν σήμερα  ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης και ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου. Το οινοποιείο της Μονής άνοιξε σήμερα τις πύλες του για το κοινό γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να παρουσιάσει τα εξαιρετικά κρασιά του στους επισκέπτες του. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές, ενώ...
Stavroula14. November 2021

Την «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού» γιόρτασαν σήμερα, Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, τα επισκέψιμα οινοποιεία στους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης.

Στο οινοποιείο της Ιεράς Μονής Τοπλού βρέθηκαν σήμερα  ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης και ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου.

Το οινοποιείο της Μονής άνοιξε σήμερα τις πύλες του για το κοινό γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να παρουσιάσει τα εξαιρετικά κρασιά του στους επισκέπτες του.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές, ενώ τηρούνταν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορονοϊού, αναλόγως για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456