Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμός250.016,02 € για την Καζάρμα με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης

Την ένταξη της μελέτης αποκατάστασης του Ενετικού φρουρίου της Καζάρμας Σητείας, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.  Η μελέτη έχει προϋπολογισμό 250.016,02 € και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη».  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και αντικείμενο της μελέτης είναι η αποκατάσταση του ενετικού Φρουρίου (Καζάρμα) της πόλης της Σητείας.  Οι μελετητικές εργασίες...
Stavroula22. November 2021
kazarma foto ok

Την ένταξη της μελέτης αποκατάστασης του Ενετικού φρουρίου της Καζάρμας Σητείας, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Η μελέτη έχει προϋπολογισμό 250.016,02 € και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη». 

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και αντικείμενο της μελέτης είναι η αποκατάσταση του ενετικού Φρουρίου (Καζάρμα) της πόλης της Σητείας. 

Οι μελετητικές εργασίες που απαιτούνται αφορούν στην πλήρη μελέτη του συγκεκριμένου έργου, προκειμένου να γίνει απρόσκοπτη η αποκατάσταση και ανάδειξή του.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456