Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΣτο 1/3 της περσινής η παραγωγή ελαιόλαδου. Υψηλή η απόδοση καρπού

Μια ελαιοκομική χρονιά περιορισμένης παραγωγής με σημαντική όμως απόδοση καρπού φαίνεται να διαμορφώνεται σύμφωνα και με τις πρώτες ενδείξεις. Τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το Ελαιουργείο του Αγροτικού Σταφιδικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Σητείας είναι, όπως και κάθε χρόνο, ενδεικτικά του τι πρέπει να περιμένουμε. Ο διαχειριστής του Ελαιουργείου κ Γιάννης Σταματάκης έδωσε τις εκτιμήσεις του για την φετινή παραγωγή, στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, εκφράζοντας την αισιοδοξια του για μια καλή τιμή στον παραγωγό, βάση της υψηλής...
Stavroula24. November 2021

Μια ελαιοκομική χρονιά περιορισμένης παραγωγής με σημαντική όμως απόδοση καρπού φαίνεται να διαμορφώνεται σύμφωνα και με τις πρώτες ενδείξεις.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το Ελαιουργείο του Αγροτικού Σταφιδικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Σητείας είναι, όπως και κάθε χρόνο, ενδεικτικά του τι πρέπει να περιμένουμε.

Ο διαχειριστής του Ελαιουργείου κ Γιάννης Σταματάκης έδωσε τις εκτιμήσεις του για την φετινή παραγωγή, στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, εκφράζοντας την αισιοδοξια του για μια καλή τιμή στον παραγωγό, βάση της υψηλής ποιότητας του προϊόντος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456