Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΜε λαμπρότητα η Σητεία γιόρτασε την πολιούχο της Αγία Αικατερίνη

Παρά τις ιδιαίτερες κοινωνικές συνθήκες λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων η Σητεία γιόρτασε για μια ακόμα χρονιά με λαμπρότητα την πολιούχο της Αγία Αικατερίνη. Πλήθος κόσμου, κυρίως στον περίβολο της εκκλησίας συμμετείχε στην πανήγυρη και έλαβε την ευλογία της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης. Η αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Προικοννήσου κ. Ιωσήφ και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου. Την πολιούχο Αγία Αικατερίνη τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ Σταύρος Αρναουτάκης,...
Stavroula26. November 2021

Παρά τις ιδιαίτερες κοινωνικές συνθήκες λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων η Σητεία γιόρτασε για μια ακόμα χρονιά με λαμπρότητα την πολιούχο της Αγία Αικατερίνη.

Πλήθος κόσμου, κυρίως στον περίβολο της εκκλησίας συμμετείχε στην πανήγυρη και έλαβε την ευλογία της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης.

Η αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Προικοννήσου κ. Ιωσήφ και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

Την πολιούχο Αγία Αικατερίνη τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Γουλιδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ Μανώλης Καζαμίας , ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Νίκος Μεραμβελιωτάκης, ο αντιδήμαρχος Τ.Κ. Μακρύ Γιαλού κ Μανώλης Βρυγιωνάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Νίκος Μακρυνάκης, η αντιδήμαρχος Πρασίνου κα Ελένη Πλατανάκη, ο αντιδημαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης, ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητα Σητείας κ Άρης Αλάτσαρης, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας κ Παύλος Καπετανάκης , εκπρόσωπος της 11η ΜΣΕΠ Ζήρου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ κ Νίκος Καραμανωλάκης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΗΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ κ Θοδωρής Πατεράκης

Λόγῳ των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν φέτος για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, η καθιερωμένη λιτάνευση της σεπτής εικόνος και των ιερών λειψάνων της Αγίας πραγματοποιήθηκε πέριξ του Καθεδρικού Ναού και όχι στις κεντρικές οδούς και την πλατεία της πόλεως.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456