Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠαγκόσμιας Ημέρας Ελαιόλαδου σημείο εκκίνησης για την διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού στη Σητεία

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς και Ελαιόλαδου στις 26 Νοεμβρίου ο Δήμος Σητείας φωταγώγησε μια αιωνόβια ελιά στην είσοδο της πόλης δίνοντας έτσι και το εναρκτήριο σύνθημα για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί αρχές Απριλίου του 2022 στον Δήμο Σητείας. Ο ATHENA IOOC είναι ο μοναδικός  διεθνής διαγωνισμός που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ελαιοπαραγωγών από όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του...
Stavroula27. November 2021

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς και Ελαιόλαδου στις 26 Νοεμβρίου ο Δήμος Σητείας φωταγώγησε μια αιωνόβια ελιά στην είσοδο της πόλης δίνοντας έτσι και το εναρκτήριο σύνθημα για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί αρχές Απριλίου του 2022 στον Δήμο Σητείας.

Ο ATHENA IOOC είναι ο μοναδικός  διεθνής διαγωνισμός που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ελαιοπαραγωγών από όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου και το σεβασμό σημαντικών κριτών παγκοσμίου βεληνεκούς.

Όπως υπογράμμισε με δήλωση του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης “είναι ένα μεγάλο γεγονός που θα σηματοδοτήσει την περιοχή της Σητείας. Με τη συνεργασία όλων θα μπορέσουμε να καταφέρουμε το άριστο προς όφελος του τόπου”.

Να θυμίσουμε ότι η Σητεία διεκδίκησε και κέρδισε την διοργάνωση έχοντας απέναντι σημαντικές άλλες υποψηφιότητες.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σητείας, του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας και του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456