Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΤζένη Χειλουδάκη: “Ευχαριστώ για την στήριξη της προσπάθειας για το Νοσοκομείο μας”

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την βραδιά αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην συνεδριακή αίθουσα του Sitia Beach City Resort & Spa. Η Τζένη Χειλουδάκη παρουσιάζει μια βραδιά αγάπης για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι στον σημαντικό αυτό αγώνα για τη στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας κανείς δεν περισσεύει. Στο πλευρό της σε αυτή την σημαντική προσπάθεια στάθηκε...
Stavroula30. November 2021

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την βραδιά αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στην συνεδριακή αίθουσα του Sitia Beach City Resort & Spa.

Η Τζένη Χειλουδάκη παρουσιάζει μια βραδιά αγάπης για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι στον σημαντικό αυτό αγώνα για τη στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας κανείς δεν περισσεύει.

Στο πλευρό της σε αυτή την σημαντική προσπάθεια στάθηκε ολόκληρη η Σητειακή κοινωνία δείχνοντας για ακόμα μια φορά την θέληση της για την διατήρηση και αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος της επαρχίας.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στις πολύωρες πρόβες που πραγματοποιούνται στο χώρο του ξενοδοχείου τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η διάθεση για προσφορά όλων των συμμετεχόντων είναι συγκινητική και ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την ανιδιοτελή και γεμάτη αγάπη καθοδήγηση της εμπνεύστριας αυτής της βραδιάς, της Τζένης Χειλουδάκη

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456