Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΦωτιά στο Ελαιουργείο του Χαμεζίου

Στις 1.30 σήμερα τα ξημερώματα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο εσωτερικό του Ελαιουργείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χαμεζίου. Κάτοικος του χωριού, το σπίτι του οποίου βρίσκεται πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, αντιλήφθηκε να υπάρχει φωτιά στο χώρο υποδοχής και στο γραφείο του ελαιουργείου αφού είχε οπτική επαφή με το παράθυρο του κτηρίου. Αμέσως στο χώρο εφτασαν 3 οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας και με την εποπτεία της αστυνομίας παραβιάστηκε...
Stavroula1. December 2021

Στις 1.30 σήμερα τα ξημερώματα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο εσωτερικό του Ελαιουργείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χαμεζίου.

Κάτοικος του χωριού, το σπίτι του οποίου βρίσκεται πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, αντιλήφθηκε να υπάρχει φωτιά στο χώρο υποδοχής και στο γραφείο του ελαιουργείου αφού είχε οπτική επαφή με το παράθυρο του κτηρίου.

Αμέσως στο χώρο εφτασαν 3 οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας και με την εποπτεία της αστυνομίας παραβιάστηκε ο χώρος για να υπάρξει πρόσβαση στους πυροσβέστες.

Πριν την παρέμβαση της πυροσβεστικής, για λόγους ασφάλειας στο σημείο έφτασε τεχνικό κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάσβεσης υπήρξε περιφρούρηση του χώρου από την αστυνομία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ώστε και κατέφθασε ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας για φωτογράφηση και καταγραφή του χώρου.

Εντός του κτιρίου  αναπτύχθηκαν υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές

σε σοβάδες, καλωδιώσεις, ηλεκτρονικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, έπιπλα και εξοπλισμό γραφείου.

Από κλιμάκιο της πυροσβεστικής γίνεται προανάκριση και συντάσσετε φάκελος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456