Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΜε πολύ αγάπη παραδόθηκαν τα χρήματα της εκδήλωσης στο Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου

Παραδόθηκαν χθες με πολύ αγάπη, από την Τζένη Χειλουδάκη και όλους τους συμμετέχοντες στη βραδιά αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας, στο  Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την προπώληση των εισιτηρίων για την εκδήλωση της Κυριακής. 2.300euro συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία της Τζένης Χειλουδάκη και την απλόχερη προσφορά των Σητειακών που δηλώνουν πάντα παρών σε ότι χρειαστεί το Νοσοκομείο Σητείας. Η σημαντική αυτή προσφορά της Τζένης Χειλουδάκη και των συμμετεχόντων...
Stavroula2. December 2021

Παραδόθηκαν χθες με πολύ αγάπη, από την Τζένη Χειλουδάκη και όλους τους συμμετέχοντες στη βραδιά αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας, στο  Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την προπώληση των εισιτηρίων για την εκδήλωση της Κυριακής.

2.300euro συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία της Τζένης Χειλουδάκη και την απλόχερη προσφορά των Σητειακών που δηλώνουν πάντα παρών σε ότι χρειαστεί το Νοσοκομείο Σητείας.

Η σημαντική αυτή προσφορά της Τζένης Χειλουδάκη και των συμμετεχόντων στην εκδήλωση εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον Σύλλογο αφού η κινητήριος δύναμη του είναι η προσφορά των απλών πολιτών.

Το επόμενο ραντεβού θα είναι το καλοκαίρι σε μια μεγάλη εκδήλωση αγάπης για τον ίδιο σκοπό.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456