Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΣτο έλεος των εμπρηστών χθες βράδυ η Σητεία

Στο έλεος των εμπρηστών χθες το βράδυ η Σητεία με αποτέλεσμα την καύση αρκετών κάδων απορριμμάτων, ανακύκλωσης και συμβατικών, σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας για φωτιά στην οδό 4ης Σεπτεμβρίου, στον πεζόδρομο πίσω από το πρώην ξενοδοχείο VAI, όπου κάηκαν ολοσχερώς 6 κλάδοι ανακύκλωσης με κίνδυνο η φωτιά να επεκταθεί και στα γύρω κτήρια. Ακολούθησαν παρόμοια περιστατικά και σε άλλα σημεία μέσα στην πόλη γι...
Stavroula6. December 2021

Στο έλεος των εμπρηστών χθες το βράδυ η Σητεία με αποτέλεσμα την καύση αρκετών κάδων απορριμμάτων, ανακύκλωσης και συμβατικών, σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας για φωτιά στην οδό 4ης Σεπτεμβρίου, στον πεζόδρομο πίσω από το πρώην ξενοδοχείο VAI, όπου κάηκαν ολοσχερώς 6 κλάδοι ανακύκλωσης με κίνδυνο η φωτιά να επεκταθεί και στα γύρω κτήρια.

Ακολούθησαν παρόμοια περιστατικά και σε άλλα σημεία μέσα στην πόλη γι αυτό κα γίνεται σχετική έρευνα και θα συνταχθεί φάκελος.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456