Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΑπό τη Τζένη με Αγάπη

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Βραδιά Αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας την Κυριακή το βράδυ στο Sitia Beach City Resort & Spa μετά από πρωτοβουλία της Τζένης Χειλουδάκη, με την στήριξη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας και με την απλόχερη προσφορά ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών της Σητείας. Όσον αφορά την προβολή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ζωντανή αναμετάδοση μέσα από τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ και το κανάλι τους στο youtube. Το διαδίκτυο όμως δεν γνωρίζει από...
Stavroula7. December 2021

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Βραδιά Αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας την Κυριακή το βράδυ στο Sitia Beach City Resort & Spa μετά από πρωτοβουλία της Τζένης Χειλουδάκη, με την στήριξη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας και με την απλόχερη προσφορά ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών της Σητείας.

Όσον αφορά την προβολή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ζωντανή αναμετάδοση μέσα από τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ και το κανάλι τους στο youtube.

Το διαδίκτυο όμως δεν γνωρίζει από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες γι αυτό και  δεν επέτρεψε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, που αφορούν τη μουσική που παιζόταν κατά την διάρκεια της επίδειξης μόδας,  να μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη και αυτούσια.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ σας δίνουν την ευκαιρία να την δείτε ξανά, όμως με διαφορετική μουσική επένδυση.

Για ακόμα μια φορά μπράβο σε αυτούς που είχαν την ιδέα, σε αυτούς που βοήθησαν να υλοποιηθεί και σε αυτούς που στήριξαν με την παρουσία τους την Βραδιά Αγάπης για το Νοσοκομείο Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456