Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΣυνεχίζονται οι αποστολές αγάπης προς “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Δωρεάν οι μεταφορά από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου

Δεκάδες είναι οι αποστολές αγάπης που φεύγουν καθημερνά από την Σητεία προς “Το Χαμόγελο του Παιδιού” δείχνοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης της τοπικής κοινωνίας. Στο σημαντικό αυτό έργο καθοριστικό ρόλο παίζει η δωρεάν μεταφορά των δεμάτων που γίνεται με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου. Σήμερα εφτασαν στην τελική φάση της αποστολής τα 17 κιβώτια με ήδη πρώτης ανάγκης από το 4ο Δημοτικό σχολείου Σητείας και οι άνθρωποι του ΚΤΕΛ με ιδιαίτερη προθυμία...
Stavroula15. December 2021

Δεκάδες είναι οι αποστολές αγάπης που φεύγουν καθημερνά από την Σητεία προς “Το Χαμόγελο του Παιδιού” δείχνοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης της τοπικής κοινωνίας.

Στο σημαντικό αυτό έργο καθοριστικό ρόλο παίζει η δωρεάν μεταφορά των δεμάτων που γίνεται με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου.

Σήμερα εφτασαν στην τελική φάση της αποστολής τα 17 κιβώτια με ήδη πρώτης ανάγκης από το 4ο Δημοτικό σχολείου Σητείας και οι άνθρωποι του ΚΤΕΛ με ιδιαίτερη προθυμία και ενδιαφέρον βοήθησαν στην όλη διαδικασία.

Το ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ιδιώτη, σχολείου, επιχείρησης ή συλλόγου προκειμένου να φτάσει στον προορισμό της γρήγορα και με ασφάλεια και η δικιά σας προσφορά αγάπης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456