Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΓιάννης Παπαδάκης: “Το 2022 θα είναι το επιστέγασμα της ανάπτυξης του τόπου”

Μια επιτυχημένη χρονιά χαρακτήρισε αυτήν που σε λίγο ολοκληρώνεται ο Αντιδήμαρχος Tεχνικών Yπηρεσιών κ Γιάννης Παπαδάκης σε έναν σύντομο απολογισμό του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ Παπαδάκης “Στα 15 έργα που δημοπρατήθηκαν και ξεκίνησαν, ολοκληρώθηκαν τα 5 ενώ τα υπόλοιπα είναι σε εξέλιξη. Για την νέα χρόνια έχουν ήδη δρομολογηθεί 10 σημαντικά έργα. Τα συνολικά 25 έργα της διετίας δίνουν μια  διαφορετική προοπτική για τον Δήμο και προδιαγράφουν το 2022 σαν το επιστέγασμα...
Stavroula23. December 2021

Μια επιτυχημένη χρονιά χαρακτήρισε αυτήν που σε λίγο ολοκληρώνεται ο Αντιδήμαρχος Tεχνικών Yπηρεσιών κ Γιάννης Παπαδάκης σε έναν σύντομο απολογισμό του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ Παπαδάκης “Στα 15 έργα που δημοπρατήθηκαν και ξεκίνησαν, ολοκληρώθηκαν τα 5 ενώ τα υπόλοιπα είναι σε εξέλιξη. Για την νέα χρόνια έχουν ήδη δρομολογηθεί 10 σημαντικά έργα. Τα συνολικά 25 έργα της διετίας δίνουν μια  διαφορετική προοπτική για τον Δήμο και προδιαγράφουν το 2022 σαν το επιστέγασμα της ανάπτυξης του τόπου”

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456