Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΕλένη Πλατανάκη: “Και το 2022 κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη Σητεία”

Στην προσπάθεια που γίνεται με πρωτεργάτες τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και τους εθελοντές, για μια ακόμα καλύτερη Σητεία, αναφέρθηκε στον απολογισμό της λίγες ώρες πριν την έλευση του 2022 η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ Ελένη Πλατανάκη. Όπως σημειώνει με δήλωση της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Πλατανάκη “Η προσπάθεια είναι συνεχόμενη για την κατάκτηση του καλύτερου και επιλέγουμε να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια. Το ιδανικό αποτέλεσμα θα έρθει μόνο...
Stavroula31. December 2021

Στην προσπάθεια που γίνεται με πρωτεργάτες τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και τους εθελοντές, για μια ακόμα καλύτερη Σητεία, αναφέρθηκε στον απολογισμό της λίγες ώρες πριν την έλευση του 2022 η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ Ελένη Πλατανάκη.

Όπως σημειώνει με δήλωση της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Πλατανάκη “Η προσπάθεια είναι συνεχόμενη για την κατάκτηση του καλύτερου και επιλέγουμε να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια. Το ιδανικό αποτέλεσμα θα έρθει μόνο με την συνεργασία των πολιτών. Ο στόχος άλλωστε είναι κοινός για μια καλύτερη Σητεία”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456