Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτην πιο δύσκολη φάση της πανδημίας ο Άγιος Βασίλης δίνει ελπίδα και αισιοδοξία

Νότα χαράς και αισιοδοξίας η σημερνή παρουσία του Άγιου Βασίλη στην πόλη της Σητείας. Πρώτη στάση του το Νοσοκομείο όπου προσφέροντας ένα τριαντάφυλλο σε νοσηλευόμενους, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει την λήξη αυτής της περιπέτειας. Με χαρά η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κα Μαρία Δαρατσιανού δέχτηκε τις ευχές του Άγιου Βασίλη και ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος για την υπερπροσπάθεια που καταβάλει για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε...
Stavroula31. December 2021

Νότα χαράς και αισιοδοξίας η σημερνή παρουσία του Άγιου Βασίλη στην πόλη της Σητείας. Πρώτη στάση του το Νοσοκομείο όπου προσφέροντας ένα τριαντάφυλλο σε νοσηλευόμενους, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει την λήξη αυτής της περιπέτειας.

Με χαρά η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κα Μαρία Δαρατσιανού δέχτηκε τις ευχές του Άγιου Βασίλη και ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος για την υπερπροσπάθεια που καταβάλει για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η κα Δρατσιανού τόνισε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί διανύουμε την πιο δύσκολη φάση της πανδημίας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456