Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΨυχολογική υποστήριξη από το Νοσοκομείο Σητείας στους συμπολίτες που πλήττονται από την πανδημία 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 ΑΠΟ ΑΟΜ ΣΗΤΕΙΑΣ Ο κορωνοϊός μας έχει φέρει όλους, αντιμέτωπους με μια καινούρια πραγματικότητα και με βαθιές ανατροπές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας, προκαλώντας συχνά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Σε αυτό το κλίμα και με αίσθημα επιστημονικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, το Νοσοκομείο Σητείας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τη ψυχοκοινωνική στήριξη ατόμων και οικογενειών που πλήττονται από την πανδημία covid-19 και των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλονται. Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε όσους επιθυμούν, μέσω...
Stavroula5. January 2022
nosokomio-foto

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 ΑΠΟ ΑΟΜ ΣΗΤΕΙΑΣ

Ο κορωνοϊός μας έχει φέρει όλους, αντιμέτωπους με μια καινούρια πραγματικότητα και με βαθιές ανατροπές στην καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας, προκαλώντας συχνά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σε αυτό το κλίμα και με αίσθημα επιστημονικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, το Νοσοκομείο Σητείας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τη ψυχοκοινωνική στήριξη ατόμων και οικογενειών που πλήττονται από την πανδημία covid-19 και των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλονται. Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε όσους επιθυμούν, μέσω τηλεσυνεδριών εξ αποστάσεως.

Οι πολίτες, μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τηλεσυνεδρία με την ψυχολόγο του Νοσοκομείου κα Εύη Λιάμου,  στο τηλέφωνο :  2843340100.

              Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

                                                                                                                                                                                             Μαρία Δαρατσιανού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456