Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕπαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος»

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος» ότι η Βιβλιοθήκη θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022. Η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή προσωρινά μόνο για δανεισμό βιβλίων κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή 12.00 έως 15.00 στον χώρο του Πολύκεντρου Σητείας. Η βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει  λαμβάνοντας υπόψη και τα απαραίτητα ειδικά μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία COVID-19 Οι επισκέπτες της Βιβλιοθήκης οφείλουν να φορούν...
Stavroula12. January 2022
books

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος» ότι η Βιβλιοθήκη θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022. Η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή προσωρινά μόνο για δανεισμό βιβλίων κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή 12.00 έως 15.00 στον χώρο του Πολύκεντρου Σητείας.

Η βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει  λαμβάνοντας υπόψη και τα απαραίτητα ειδικά μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία COVID-19

  • Οι επισκέπτες της Βιβλιοθήκης οφείλουν να φορούν μάσκα τύπου FFP2/KN95 ή διπλή χειρουργική μάσκα.
  • Η είσοδος γίνεται μόνο με την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή με την επίδειξη αρνητικού rapid test, μοριακού PCR.

Η διαδικασία δανεισμού άλλαξε και δικαίωμα να δανειστούν βιβλία θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα στον ΔΟΚΑΣ και θα έχει εκδοθεί η σχετική κάρτα μέλους. Όσοι ενδιαφέρονται να εκδώσουν την εν λόγω κάρτα, θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία του ΔΟΚΑΣ μία πρόσφατη φωτογραφία (μεγέθους ταυτότητας), φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας και να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση. Στη συνέχεια, ο Οργανισμός θα φροντίσει για την έκδοση της κάρτας μέλους και για την παράδοσή της στον αιτούντα.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να ενημερωθούν για τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της Βιβλιοθήκης πριν προχωρήσουν στην έκδοση της κάρτας μέλους και να συμφωνήσουν στην τήρησή του.

Επίσης, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους χρήστες της Βιβλιοθήκης να επιστρέψουν τα βιβλία που έχουν δανειστεί και δεν τα έχουν επιστρέψει, ειδάλλως δε θα μπορέσουν να εγγραφούν και κατ’ επέκταση να δανειστούν εκ νέου βιβλία για όσο διάστημα συνεχίζουν να τα παρακρατούν.

Εκ του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456